Szájhigiénés kezelés

Rendelőnkben a szájhigiénés kezelést, vagy fogkőeltávolítást dentálhigiénikusok végzik.

Hétköznapokban fogkőeltávolításként emlegetett kezelés nem fedi le pontosan a beavatkozás lényegét, mivel nem csupán a látható fogkő eltávolítása a cél, hanem a teljes fogfelszín megtisztítása a rárakódó érdes felszínű fogkőtől, ragacsos lepedéktől, mely nem csupán az íny felett, hanem alatta, kevésbé látható területen is keletkezhet. Sőt ez utóbbi jelenléte nagyobb problémát is okozhat a fog körüli szövetekben.

Szabó Renáta

dentálhigiénikus

Csütörtök 15:00 - 18:30

Agócs Judit

dentálhigiénikus

Szerda 8:00 - 11:30

Nagyné Török Katalin

dentálhigiénikus

Hétfő 14:00 - 17:30

Dentálhigiénikusok mellett dolgoznak orvosaink. Amennyiben a közelmúltban nem járt fogorvosi ellenőrzésen, mindenképpen javasoljuk a fogorvosi állapotfelmérést is, mely külön időpontban történik. Amennyiben rendszeres (pl. éves) kezelésre érkezik, szintén javasoljuk a kontroll fogorvosi vizsgálatot. Ezt időpontegyeztetés során jelezze! Éves kontroll vizsgálat összeköthető szájhigiénés kezeléssel is. Az éves kontroll vizsgálat pácienseinknek ingyenes.

Időpontegyeztetésre a +36 30 622 0139 vagy a +36 30 638 7954 telefonszámon van lehetőség hétfőn 8:00-16:30, kedden, szerdán, pénteken  8:00 - 12:00 , valamint csütörtökön 12:00 - 16:30 között. 

Időpontegyeztetés során email üzenetben kap egy díjbekérőt, mely előlegként, mint időpontfoglalási díj szerepel. Az időpont véglegesítéséhez, kérjük, fizesse be a díjbekérőn szereplő összeget, melyet követően emailen keresztül számlát állítunk ki a részére. A befizetést legkésőbb a lefoglalt időpont előtt két héttel, illetve 24 órán belül, kérjük megtenni különben a lefoglalt időpontot másnak újra kiadjuk.

Árlista

Szájhigiénés kezelés (fogkőeltávolítás)

érzéstelenítő zselé + polírozás + szájhigiénés tanácsadás

20 000 Ft

Szájhigiénés kezelés éves kontroll vizsgálattal

*Éves kontroll vizsgálat: a korábban szanált (rendbehozott) fogazat ellenőrzését jelenti, amennyiben az utolsó kezelés vagy utolsó kontoll vizsgálat legfeljebb egy éve történt.

20 000 Ft