Dr. Király Attila Kristóf

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2016-ban, majd Tatán Dr. Sárossi Benedek fogászati rendelőjében kezdtem dolgozni fogorvosként. 2020-ban szereztem endododontia szakvizsgát.

Jelenleg két rendelőben dolgozom Tatabányán. Az egyikben mikroszkópos gyökérkezeléseket végzek, a másikban általános fogászati ellátást nyújtok.

A szakterület naprakész ismereteihez elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért rendszeresen bővítem tudásomat. Fontos számomra, hogy pácienseim a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, melyet páciensként én is szívesen fogadnék és a vizsgálatok, beavatkozások jó hangulatban, nyugodt körülmények között teljenek. Célom, hogy a fogászattal kapcsolatos félelmeket oldjam a páciensekben és a tévhiteket eloszlassam, ezáltal is sikeresebbé téve a kezeléseket. Nagyon fontosnak tartom, hogy elegendő időt fordítsunk a panaszok megbeszélésére, vagy a beavatkozások lehetséges következményeinek a megvilágítására, így a szükséges döntések a pácienst tájékoztatva és vele együttműködve születnek meg

.