Kapcsolat

A rendelő címe: Tatabánya, Köztársaság út 43.

A Csónakázó-tóval szemben levő tízemeletes házak előtti földszintes üzletsoron.

Megközelítés:

Busszal: a Köztársaság útja megállónál kell leszállni.

Autóval: nem fizetős parkolásra lehetőség van a tízemeletes házak közötti parkolóban, mely az Ifjúság útról közelíthető meg. Azonban sajnos a szükségletekhez képest kevés parkolóhely van a környéken, így néha időbe telik a parkolás is. 

Vonattal: Tatabánya vasútállomásról helyi autóbusszal, vagy gyalog kb. 15 perces séta.

Időpont foglalására kizárólag telefonon vagy személyesen van lehetőség.


Időpont lemondása lehetséges: facebookon, emailen, smsben, telefonon, személyesen vagy az alábbi üzenetküldő felületen. Le nem mondott kezelés esetén a következő bármely időpontfoglalás előtt Időpontfoglalási díj ( 20 000Ft) fizetése szükséges. Az időpontfoglalási díj a megvalósuló kezelés díjába teljes mértékben beszámításra kerül. 24 órán belül nincs mód a kezelés lemondására. Ez esetben a befizetett Időpontfoglalási díj Készenléti díjként kerül felszámolásra.
Sok páciens jelentkezik nálunk kezelésre, melynek egy részét vissza kell utasítanunk. Mindenkivel megeshet, hogy korábban lefoglalt időpontjára nem tud valamilyen okból eljönni, azonban elvárható, hogy indoklás nélkül, de időben szóljon a távolmaradásáról. Így az általa lefoglalt időpontot még másnak át tudjuk adni. 

Együttműködésüket köszönjük!